Kinderfeestjes

Er zijn bij de Panorama-Hoeve verschillende mogelijkheden om uw kinderfeestje te vieren. Wij hebben hiervoor een aantal arrangementen beschikbaar.

Kindermenu’s

Speciaal voor kinderen bieden wij ons Kindermenu voor de prijs van €8,50. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de speelweide. Een Kindermenu bestaat uit:

  • Glaasje ranja met een rietje
  • Kinderpannenkoek met poedersuiker of enkele portie poffertjes
  • Verrassingsijsje

Het Kindermenu is eventueel uit te breiden met een leuke versierset (€1,50) met vlokken, discodip en jam.

Fotospeurtochten

Ook kunt u ervoor kiezen om uw kinderfeestje uit te breiden met een fotospeurtocht. Deze zijn uitgezet over ons eigen terrein en kosten €1,- per stuk. Na afloop van de speurtocht krijgen de kinderen nog een kleine verrassing! Er zijn in totaal vier verschillende speurtochten uitgezet.

Klik hier voor meer informatie over de fotospeurtocht!

Arrangementen voor groepen

Mogelijkheden bij budgetten

Bent u met uw gezelschap gebonden aan een bepaald budget? Hiervoor bieden wij u verschillende mogelijkheden, zo kunnen wij een aparte kaart met bijvoorbeeld beperkte keuzes voor uw gezelschap ontwikkelen waardoor u beter inzicht heeft in de uiteindelijke kosten. Neem telefonisch contact op of kom even langs om de mogelijkheden met ons te bespreken. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van onze budgetmogelijkheden. U kunt de letters als referentie gebruiken bij het bespreken van de mogelijkheden. 

Klik hier! Voor onze budget opties. 

Feesten & Partijen

De Panorama-Hoeve is ook beschikbaar als locatie voor feesten & partijen. Hierbij kunt u denken aan bruiloften, reünies of jubilea. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze reguliere kaart of een van de speciale buffetten die wij aanbieden. Deze kunt u vinden in onze informatiemap.

Door onze seizoensdrukte is het in de maanden juni, juli, augustus en september niet mogelijk om partijen te organiseren buiten onze openingstijden en in combinatie met een buffet. In de overige maanden bepalen wij dit in nader overleg, rekening houdend met eventuele andere reserveringen en verwachte drukte.

Mocht u meer informatie willen over het organiseren van een feestavond dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers. U kunt telefonisch contact opnemen, maar u mag natuurlijk ook even langskomen.