Omgeving & Wandelroutes

In en om de Panorama-Hoeve is van alles te doen! Wij hebben ongeveer 2 ha. eigen grond met daarop een speelweide, bos en een speeltuin. Ook is er een kinderboerderijtje met verschillende dieren, waaronder ons zwijntje Bertus.

De Panorama-Hoeve heeft een gunstige ligging te midden van de bossen en vlakbij de Ginkelse heide. Hierdoor is het een prima start- en/of eindpunt wanneer u een wandeling wilt maken of uitzetten.

Wandelroutes

U kunt bij ons een geplastificeerde wandeltocht krijgen. We vragen hiervoor 1 euro borg, in het kader van het milieu. De borg krijgt u uiteraard weer terug als u de route weer bij ons inlevert. De tochten zijn ook te downloaden via onderstaande links:

Omgeving

Verder is er in de omgeving voor ieder wat wils te doen. Hier volgen enkele mogelijkheden, maar voor meer en uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de site van de VVV in Ede, VVV Veluwe Vallei, de Veluwe Wijzer of Vrije tijd & Toerisme in Ede. Op deze sites vindt u ook meer informatie over wild excursies op de Veluwe en excursies met als thema 'Sterke verhalen/Oude sage'.

Bennekom

Op loopafstand van ons restaurant: Celtic Fields, Grafheuvels, Bosbeek, Molenbeek & Beeldentuin. U kunt gebruik maken van een van onze wandelroutes.

Ede

Doorwerth

Oosterbeek 

Otterlo