Contact & Reserveren

 

Reserveren kan via de website of telefonisch.

U reserveert bij ons een tafel binnen in ons restaurant. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren. Wanneer u aankomt en u wilt graag buiten zitten kijken wij op basis van beschikbaarheid of u daar kunt plaatsnemen. 

Wij stellen niet al onze tafels beschikbaar voor reserveringen, u heeft hierdoor ook de mogelijkheid om zonder reservering langs te komen. Houd hierbij wel rekening met een eventuele wachttijd. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via 0318-414396. 

Coronatoegangsbewijs

Voor uw bezoek aan ons restaurant heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatief testresultaat, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Download hiervoor de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl. 

Mondkapjes

Voor uw bezoek aan ons restaurant moet u een mondkapje dragen bij binnenkomst en als u zich in ons restaurant verplaatst. Zodra u heeft plaatsgenomen, mag het mondkapje af. 

 

Adresgegevens

Panoramaweg 23

6721 MK Bennekom

T: 0318-414396

In Bennekom wordt de Panorama-Hoeve ook aangegeven op de V.V.V. borden.

 

Openingstijden

Wegens de huidige Corona maatregelen zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

In juli & augustus zijn we 7 dagen per week geopend.
Op feestdagen zijn we ook op maandag open!

 

Extra voorzieningen

Wij beschikken over een oplaadstation voor uw elektronische fiets. Tijdens onze openingstijden kunt u hier gedurende uw verblijf gratis gebruik van maken.

Ook te paard is de Panorama-Hoeve goed bereikbaar! U kunt uw paard gerust stallen in onze paddock.

 

Onze locatie in Google Maps