Reserveren & Bereikbaarheid

We zijn blij je vanaf 28 april weer te mogen ontvangen op ons terras! Elke woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur staan wij voor je klaar. Gezien de omstandigheden werken wij met tijdsloten van anderhalf uur zodat zoveel mogelijk gasten een kans krijgen om van onze specialiteiten te genieten. Daarnaast hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. 

Een reservering is verplicht, deze kan je doen via de knop rechtsonder op deze pagina. Heb je vragen, of kom je er niet uit? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. 

Ook is het nog steeds mogelijk om pannenkoeken, poffertjes en ander lekkers bij ons af te halen of mee te nemen voor onderweg. Deze bestelling kan je doorgeven via de knop rechtsonder op deze pagina of ter plekke bij onze ‘to-go en take-away’ balie. 

Reserveren kan via de website!

Wanneer je wilt reserveren kan je via de website een tafel reserveren op ons terras. Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn het aantal zitplaatsen beperkt. Wij adviseren om tijdig te reserveren. 

Je kunt alleen voor buiten reserveren. Bij slecht weer is het helaas niet mogelijk om binnen plaats te nemen.

1,5 meter afstand 

Graag vragen wij je ten alle tijden rekening te houden met de 1,5 meter afstand die er tussen verschillende huishoudens moet zijn. Ook is het helaas niet toegestaan om te wisselen van plaats tijdens je bezoek. Je hebt bij je bezoek een vaste zitplek.

Huishoudens

Behoort je gezelschap tot 1 huishouden? Dan mag je binnen de 1,5 meter aan een tafel plaatsnemen. Bij verschillende huishoudens in een gezelschap moet er 1,5 meter afstand tussen de huishoudens worden gehouden. Deze afstand bieden wij u door meerdere tafels voor het gezelschap te reserveren zodat elk huishouden aan een aparte tafel plaats kan nemen.  

Adresgegevens

Panoramaweg 23
6721 MK Bennekom
Tel: 0318-414396

In Bennekom wordt de Panorama-Hoeve ook aangegeven op de V.V.V. borden.

Openingstijden

Wij zijn open van woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur. Ons terras is geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

In Juli & Augustus zijn we 7 dagen geopend.
Op feestdagen zijn we ook op maandag open!

Extra voorzieningen

Wij beschikken over een oplaadstation voor je elektronische fiets. Tijdens onze openingstijden kan je hier gedurende je verblijf gratis gebruik van maken.

Ook te paard is de Panorama-Hoeve goed bereikbaar! Je kan je paard gerust stallen in onze paddock.

Onze locatie in Google Maps