Reserveren & Bereikbaarheid

Reserveren kan via de website of telefonisch.

U reserveert bij ons een tafel binnen in ons restaurant. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren. Wanneer u aankomt en u wilt graag buiten zitten kijken wij op basis van beschikbaarheid of u daar kunt plaatsnemen. 

Wij stellen niet al onze tafels beschikbaar voor reserveringen, u heeft hierdoor ook de mogelijkheid om zonder reservering langs te komen. Houd hierbij wel rekening met een eventuele wachttijd. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via 0318-414396. 

1,5 meter afstand 

Graag vragen wij je ten alle tijden rekening te houden met de 1,5 meter afstand die er tussen verschillende huishoudens moet zijn. Ook is het helaas niet toegestaan om te wisselen van plaats tijdens je bezoek. Je hebt bij je bezoek een vaste zitplek.

Huishoudens

Behoort je gezelschap tot 1 huishouden? Dan mag je binnen de 1,5 meter aan een tafel plaatsnemen. Bij verschillende huishoudens in een gezelschap moet er 1,5 meter afstand tussen de huishoudens worden gehouden. Deze afstand bieden wij u door meerdere tafels voor het gezelschap te reserveren zodat elk huishouden aan een aparte tafel plaats kan nemen.  

Adresgegevens

Panoramaweg 23
6721 MK Bennekom
Tel: 0318-414396

In Bennekom wordt de Panorama-Hoeve ook aangegeven op de V.V.V. borden.

Openingstijden

Wij zijn open van woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 20.30 uur. 

In Juli & Augustus zijn we 7 dagen geopend.
Op feestdagen zijn we ook op maandag open!

Extra voorzieningen

Wij beschikken over een oplaadstation voor je elektronische fiets. Tijdens onze openingstijden kan je hier gedurende je verblijf gratis gebruik van maken.

Ook te paard is de Panorama-Hoeve goed bereikbaar! Je kan je paard gerust stallen in onze paddock.

Onze locatie in Google Maps