Wij zijn op zoek naar collega's voor de volgende functies: 

- Leidinggevende Bediening:

Als leidinggevend medewerker bediening ben je het vertrouwde gezicht van onze gasten. Jij bent zowel fysiek als telefonisch het aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Dit doe je door zelf werkzaamheden in de bediening uit te voeren en het team van oproepkrachten en weekendhulpen aan te sturen. Ook ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning, je zorgt dat de juiste persoon op de juiste plek staat.

Klik hier voor de volledige vacature tekst

- Weekendhulpen Bediening & Keuken:

Als weekendhulp ondersteun je het vaste team bij het bedienen van tafels en het uitvoeren van keukenwerkzaamheden. Wanneer je hier wilt komen werken kun je kiezen of je in de bediening wilt werken of in onze keuken. Kies je voor de bediening dan bedien je tafels,  breng je bestellingen naar de gasten en maak je drankjes. Jij zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt tjdens hun bezoek. 

Kies je voor de keuken dan ga je alle kneepjes leren van het werken in een druk pannenkoekenhuis. Je begint bij de afwas en daarna kun je doorgroeien naar werken naar de bardienst, poffertjes bakken, desserts maken en je helpt de koks bij het bakken van de pannenkoeken en hoofdgerechten. 

We verwachten dat je minimaal 1 weekenddag per week kunt komen werken en beschikbaar bent tijdens feestdagen en vakanties. 

Wil je meer informatie over een van deze functies?

Bel dan naar 0318-414396 of mail naar simon@panorama-hoeve.nl.

Je mag ook altijd even langskomen om de sfeer te proeven en spreek gerust een van onze collega's aan!